Låt oss få fler åtgärder

Eftersom jag nu är en katt, så är jag ju inte helt på det klara med alla grunder och orsaker till detta sätt att tänka när man nu ska skjuta. Det framstår för mig som att det man inte tycker om, det kan man börja panga på. Hur många som ska till för att detta pangandet ska bli giltigt är en fråga, men

Det måste ju finnas många som är allergiker, inte tål vissa ämnen/gifter, rädda i största allmänhet eller som bara beter sig obetänksamt… så då kan man ju få fram en lista

Getingar, Bålgetingar, Jordgetingar, Humlor, Ormar, tvestjärtar, ilskna tjurar, lösspringande hundar, skator, kråkor, rävar, spindlar, flugor, fästingar, rovfåglar – ja kort sagt alla köttätande varelser, giftsprutande, blodsugande och allmänt äckliga kryp.
Det är min lista på de jag tycker vi gör rent hus med. Jag vill inte bli biten, jag vill inte få konkurrens om maten och jag vill slippa en massa störomoment.

Jag är helt säker på att jag skulle kunna uppbåda en mängd som skriver på en lista för att få fram ”åtgärdsplaner”  för dessa.  I sann demokratisk anda.

Sen är jag som katt inte markägare. Men det är märkligt att man med det som förevändning kan ta ihjäl andra, till förmån för ilskna kor och tjurar. Jag vet inte hur många vegetarianer det finns….
Men de uppnår nog en mängd de också … som vill slippa biffkor.

MEN resonemanget att skjuta på den man inte gillar – DET har anor! – det är bara fult att gömma det bakom klimat och produktion. Har man inte dessutom vänt upp och ner på begreppen OCH miljön om en av de mest ursprungliga djur som finns helt plötsligt är en miljöbov?
Jag måste helt enkelt tolka detta inlägg som ett av de mer humoristiska och ironiska
Och det hjälper inte att man åberopar LRF – det är ju ingen garanti för att alla markägare tycker likadant.

Would you like to comment?

Leave a Reply